Happy Beautiful You , lanceert 4 Juli 2012, de eerste “I am Perfect day”! Alle vrouwen zijn het schoonheidsideaal! Als vrouwen zichzelf zijn…zijn ze perfect zoals ze zijn!

Happy Beautiful You, zet zich om vrouwen te laten zien wat echte schoonheid is! Om dit te ondersteunen lanceert HBY op 4 juli 2012, de 1e “I am perfect day”.  Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de schoonheid en perfectie van elke vrouw.  Elke vrouw is mooi zoals ze is ongeacht: maat, lengte, lichamelijke- of geestelijke beperking, verandering in het lichaam door bijvoorbeeld de ziekte borstkanker of bv brandwonden. Echte schoonheid is zichtbaar wanneer  we niet oordelen, maar zien wat er werkelijk is.

 

Op “I am perfect day”zet Happy Beautiful You mensen aan tot het nemen van initiatief voor het voelen en beleven van eigen schoonheid en perfectie. Op die dag bekijken we onszelf vanuit een ander perspectief. We kijken naar onze krachten en kwaliteiten en zien hierdoor onze eigen schoonheid en accepteren onszelf zoals we zijn.


HBY geeft aan dat schoonheid zichtbaar is elk moment van de dag dat je in de spiegel kijkt zonder te oordelen en ziet wat er werkelijk is…!Op 4 juli laat Happy Beautiful You zien wat echte schoonheid is. Het oude schoonheidsideaal size zero, plussize, of een beeld waarin niet alle mensen voorkomen zal vervagen.  Alleen een reëel beeld van ware schoonheid zal zichtbaar zijn.  Om dit beeld te ondersteunen zal op 4 juli de initiatiefneemster van HBY, Anouk Dijkstra samen met Roos Prommenschenckel (de eerste Miss met een lichamelijke beperking) en Sharon van Eck (ambassadeur van de Nederlandse Brandwonden Stichting) en Petra Jongeneelen (ambassadeur KNGF Geleidehonden) op pad gaan om deze boodschap te uit te dragen. Tevens wordt er een“ I am perfect award “op die dag uitgereikt. In de categorie jongeren tussen de 12-18 jaar oud en in de categorie volwassenen.

“Vergeet je gedachten al is het maar voor even het enige wat dan overblijft is je prachtige perfecte zelf!”


Extra informatie
HBY zal eind dit jaar ook een boek uitgeven in samenwerking met uitgeverij aquaZZ waarin verschillende vrouwen hun verhaal vertellen over schoonheid en zelfacceptatie. Via diverse stichtingen o.a. de Borderline Stichting, de Roos Prommenschenckel Foundation, Proud 2be Me (voor vrouwen met een eetstoornis) en de Nederlandse Brandwonden Stichting  komen er aanmeldingen binnen voor deze fotoshoots, die belangeloos worden georganiseerd en als doel hebben de vrouwen aan te zetten tot het zien van eigen schoonheid en zelfacceptatie (http://ow.ly/d/Eqn)
 

Bekende Nederlanders die meewerken aan dit project zijn: Roos Prommenschenckel (eerste Miss met een lichamelijke beperking), Monique Rosier (Actrice in onder andere Zeg eens AA) en Daniëlle van Graas (bekend topmodel) werkzaam in Amerika.
 

Quotes van onze prachtvlinders:

 

Petra Jongeneelen:  “Ik voel me soms heel mooi, en omdat ik niet kan zien hoe ik eruit zie, is het dan gewoon maar zo :) en ik kan mij gelukkig niet blind staren op dat ene perfecte plaatje, dat geeft rust en ruimte voor diepere lagen!”

Daniëlla van Graas: “Niks meer an doen!”

Weda Ayubi: “Wanneer je innerlijke schoonheid sterk genoeg is, ben je in staat schoonheid te zien in elk detail van je leven!”

Roos Prommenschenckel : “Een handicap is maar een detail van wie je bent. Hoe erg die handicap ook is, het blijft maar een detail van jou als persoon. Mooi ben je pas als jij dat zelf ziet!”

Ika Kock: “Kijk mij! ik ben kostbaar, gemaakt door de natuur!”

Sharon van Eck: “Alles heeft schoonheid, dus ook mijn littekens. Zij maken mij een uniek mens!”

Wilja van Meeteren: “Ik ben goed precies zoals ik ben!”

Narhea Goosens: “Ik ben een krachtige, mooie en jonge vrouw. Ik ben blij dat ik besta!”

Karin Smits: “Ik ben nog steeds ik..en daar is er maar één van!”      

Danielle de Bakker: “Schoonheid zit hem niet in lengte…klein is ook fijn!”         

 

           

            

 

 

                                   

 

 

ZE ZIJN PERFECT ZOALS ZE ZIJN !
 

 

 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn