In veel artikelen lezen we over schoonheid en beauty. In het ene magazine staat de nieuwste crème en in de glossy die je openslaat op het vliegveld staan geuren, de nieuwste Make-Up kleuren and so on. 
 
Al deze bladen vertellen over de nieuwste trends en mode. Het leuke aan al deze producten is dat je denk ik jezelf nog mooier kan maken dan dat je al bent. Ze voegen iets toe aan de bestaande schoonheid die je bezit. Nu ik opstijg en in het vliegtuig zit reflecteer  ik op de afgelopen paar jaar. 
Waar heb ik schoonheid van mensen gezien en wat vind ik mooi aan mijzelf. Maar al te vaak hebben we er over wat nog beter kan, mooier is, of dat ene vetrolletje. En dat is misschien ook logisch. Je kan een doel hebben om fitter te zijn of een kleinere maat kleiner te dragen maar in essentie zijn we nog steeds dezelfde persoon.

 

De pijn die ik voelde als ik vroeger in de spiegel keek is weg. Ik kan liefdevol naar mezelf kijken als ik in de spiegel kijk. 

 

Ik zie een krachtige vrouw die doorzet tot haar doel bereikt is, iemand die doet wat ze zegt, een liefdevolle vrouw!
Iemand die aantrekt waar ze zich fijn bij voelt ongeacht welke mode trend er is. Fashion kan pas echt fashion zijn als je je in de kleding die je draagt prettig en comfortabel voelt.
 
Ik heb schoonheid gevonden ...! 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn