Vlinderstraal interviews

 

Wat zijn voor jouw elementen van schoonheid?

 

Persoonlijke verzorging, sprekende ogen, open persoonlijkheid, behulpzaam, uniek, eerlijk, smaak, spontaan

 

Wat is de betekenis van het woord schoonheid voor jou?

 

Schoonheid betekent voor mij dat je goed voor jezelf zorgt, omdat je dat verdient. Iedereen heeft namelijk zijn eigen schoonheid en als je goed voor jezelf zorgt en je voelt je goed, dan straal je dat ook uit. Verder vind ik schoonheid iets dat een mens uniek maakt. Dat we allemaal verschillend zijn maakt het leven juist mooi en interessant en dat is iets dat we moeten stimuleren.

 

Wat voor vlinder ben jij ? (wie ben je)

 

Om te beginnen zal ik me eerst eens voorstellen. Ik ben Sandra, 30 jaar jong, samenwonend in Mijdrecht met mijn lieve vriend en ik werk als grafisch vormgever. Hiernaast heb ik afgelopen zomer de website " www.lovefashionxl.nl "opgezet, omdat ik vrouwen met een maatje meer wil informeren en inspireren over plussize fashion en lifestyle.

 

Natuurlijk ben ik deze website niet voor niets begonnen, maar is deze website voortgekomen uit mijn eigen persoonlijke ervaringen. Vroeger heb ik het namelijk erg moeilijk gehad met het feit dat ik een maatje meer had. Ik probeerde mezelf te verbergen en durfde nooit mezelf te zijn. Tot het moment dat ik op mezelf ging wonen en besloot dat dit bij mij hoorde. Zo gezegd, zo gedaan, toch? Zo gemakkelijk gaat het helaas niet.. Maar ik ben er wel achter gekomen dat als je volwassen wordt, je de wereld op een hele andere manier kunt gaan zien. De mening van andere mensen wordt minder belangrijk en je gaat werken aan je eigen leven en aan wat jij mooi vindt. Want wie bepaalt nu eigenlijk of je mooi bent of niet?

 

Wat is schoonheid werkelijk?

 

Ik kan niet zeggen wat schoonheid is, want ik kan alleen maar praten vanuit mijn eigen gevoel en mijn eigen mening. Schoonheid is namelijk een kwestie van smaak en net als met ijs, zijn er duizenden verschillende. Mijn mening over schoonheid is dat deze van binnenuit komt. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit en niets is minder waar. Ik heb nog steeds een maatje meer, maar ik voel me goed en ik ben gezond, dus waarom zou ik me daar nog zorgen over maken. Nu probeer ik andere vrouwen op diezelfde weg te krijgen, door ze te laten zien dat ze niet alleen zijn en dat ze er ook goed uit kunnen zien met een maatje meer.

 

Hoe vind jij dat mensen internationaal tegen schoonheid zouden kunnen aankijken?
Ik hoop dat er internationaal nog meer mensen zijn zoals jij en ik die iedereen in hun waarde laten. Ik vind dat schoonheid van binnen zit.

 

Wat zijn je zichtbare en onzichtbare vlinderkrachten?

 

Ik laat iedereen in zijn waarde en ben makkelijk in de omgang. Ik ben altijd positief en probeer van alles en iedereen altijd het goede te zien. Verder ben ik een doorzetter, ambitieus, leergierig, spontaan, eerlijk en creatief.

 

 

 

 

 

www.lovefashionxl.nl

 

 

 

 

 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

De kracht en schoonheid van een kampioene, haar naam is Natasha van Gurp! Ze is een specialist in alles wat ze doet. Vlak na haar zesde verjaardag mocht ze na veel aandringen bij haar ouders gaan judoën. Dit werd haar grote passie. Met doorzettingsvermogen en kracht bereikte ze de top. En niet zomaar een top..!

 

De top van de sport, ze is meervoudig Nederlands kampioene en heeft diverse World Cups gwonnen. Schoonheid en kracht op en top.

 

Ik ben benieuwd. Ze maakt tijd voor dit gesprek. Momenteel is ze druk bezig met haar praktijk. Ze is fysiotherapeute en helpt mensen hun lichaam actief te herstellen. Haar hart spreekt, ze straalt en heeft enthousiasme voor tien.

 

Ze vertelt: "Ik vind het leuk me bezig te houden met mensen, ongeacht niveau, ik wil het herstel van het lichaam verbeteren en mensen helpen hun fysieke prestaties te bereiken." Ondertussen vraag ik me af hoe deze niet al te grote vrouw dit toch allemaal heeft kunnen bereiken! Ik vraag haar hoe ze dit heeft gedaan en ze zegt; door door te zetten en te geloven dat je het haalt.

 

"Ik ben wie ik ben" zegt ze en ja ze heeft gelijk! Door haarzelf te zijn en haar krachten te bundelen heeft ze de top bereikt!

 

http://www.fysiovangurp.nl/

 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn