Als de vrouw open gaat en net zo innig leeft als een bloem (leeft zonder oordelen van zichzelf en of de buitenwereld), dan kan ze haar eigen schoonheid voelen, zien en leven. Elke vrouw is verschillend en zal op haar eigen manier bloeien. Als elke vrouw haar eigen unieke lichaam en zielstructuur accepteert, is ze zichzelf en is het niet nodig zichzelf aan te passen en kan ze zijn wie ze is.

 

Als ze haar eigen schoonheid voelt, zal de vlinder in haar ontwaken en zal ze de wereld op haar manier verlichten met haar verschijning.

 

De bloemen:
De bloemen in het logo vertegenwoordigen alle vrouwen wereldwijd, die gaan leven net zoals een bloem. Leven zonder oordelen van zichzelf en/of de buitenwereld.

Het werkelijke leven zoals het zichtbaar is. De illusies die we onzelf hebben voorgehouden, vervagen en alleen het licht van onze eigen perfectie blijft over.

 

De bloemen zijn open en geven het ontwakingsproces van de vrouw weer. Van "overleven" naar er “zijn” zonder te oordelen. Er “zijn” is een andere manier van leven. Er zijn verschillende bloemen getekend in het logo qua stijl en grootte. Dit geeft weer dat elke bloem (vrouw) een eigen unieke ziels- en lichaamsstructuur heeft.

 

De vlinder:
De vlinder visualiseert de vrouw als ze ontwaakt is, en gelooft dat ze perfect is zoals ze is. Deze echte ik kan de wereld invliegen en is klaar om haar schoonheid te laten zien, te voelen, en te leven. Nu is het mogelijk ook andere vrouwen inspireren zichzelf te zijn.

 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn